MV BRANDING

COMUNICARE

Campanii Lansare Produs

Crearea unui plan de comunicare coerent și desfășurarea unei campanii dedicate pot influența pozitiv modul în care noul produs va fi perceput de către consumatori.

Campanii Sociale

Prin intermediul nostru mesajul va ajunge la publicul tinta foarte usor, efectele campaniei garantam ca vor fi vizibile la incheierea ei, punem suflet in ceea ce facem de aceea campaniile noastre sociale ne fac sa ne mandrim cu rezultatele pe care le-am obtinut.

Management Situatii de Criza

Situatiile de criza sunt momente delicate atat pentru persoane publice, oameni de afaceri sau companii. Experienta jurnalistica ne ajuta sa gestionam cu cel mai mare profesionalism si cele mai bune rezultate situatiile de criza indiferent de natura lor. Acest tip de serviciu implică prevenirea, asigurarea unor răspunsuri rapide și adecvate și bune practici de gestionare a situațiilor de criză.

Social Media Consulting

Oferim strategii, resurse și opțiuni de promovare care să garanteze o creștere a vizibilității online, ajutam brandurile să identifice și să aplice cele mai bune metode prin care își pot crește vizibilitatea în mediul online.

Copywriting

Creatie si implementare continut, conținutul ar trebui să stea la baza oricărei strategii de comunicare online. În lipsa unui conținut relevant o companie poate întâmpina dificultăți în momentul în care dorește să transmită un anumit mesaj consumatorilor. Acest tip de serviciu constă în creare de conținut pentru site-uri (corporate, culturale, educaționale), newsletter, rețele de socializare.

Mass Media Contact

Un pilon important in dezvoltarea oricarui tip de proiect il constituie mass media. Acest serviciu presupune construirea și întreținerea unor relații de durată între branduri și media, crearea comunicatelor de presă sau organizarea de conferințe de presă.

Personal Branding

Branding-ul personal va permite sa va definiti, sa va construiti o reputatie solida si autentica in domeniul dumneavoastra de lucru si cu ajutorul clientilor dumneavoastra astfel incat sa aveti un succes mai mare in cariera. Va permite sa va sporiti increderea in fortele proprii, auto-motivatia si vizibilitatea, astfel incat sa atrageti noi oportunitati si sa va indepliniti obiectivele fara sa trebuiasca "sa luptati contra intregii lumi" pentru asta.

CONTACT

FII BRAND! INVESTESTE IN CALITATE!

In cazul in care doriti sa beneficiati de serviciile noastre va rugam sa ne contactati, furnizindu-ne cit mai multe detalii posibile despre cerintele dumneavoastra.

CONTACT

SUNTEM SOCIABILI